Cursussen

CURSUSSEN AIRBRUSH TOTAAL

Welkom bij Airbrush Totaal! Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Jan Bosch en ik houd me al vanaf 1974 bezig met airbrush.

Tijdens de opleiding voor grafisch ontwerper werd via een mede-student mijn belangstelling voor de toen nog vrij onbekende techniek gewekt. Eigenlijk wist ik vanaf dat moment dat dit mijn creatieve uitlaatklep zou gaan worden.

Het vernevelen van de verf en de fantastische resultaten die ermee bereikt kunnen worden, hebben mij sinds die tijd altijd geboeid. Nu maak ik airbrush-kunst en geef cursussen en workshops.

Ik ben 15 jaar geleden begonnen met lesgeven. Op een vaste avond in de week laat ik mensen kennis maken met de fantastische wereld van het airbrushen.

Maar ook mensen die wat meer gevorderd zijn begeleid ik bij het maken van airbrush-werken. Als men eenmaal wat gevorderd is, is het een boeiende zoektocht naar welk soort werk (en welke spuit,  verf of ondergrond) de voorkeur heeft.

De cursus bestaat uit telkens blokjes van 10 lessen. Hierna kan de cursist bekijken of ingeschreven wordt voor een volgend blokje. In een seizoen (ongeveer september tot mei) zijn meestal 3 blokjes.

Ik hanteer deze methode omdat de ervaring leert dat soms (vaak jeugdige) cursisten na een geestdriftige start na een paar weken het enthousiasme verliezen.

Belt u gerust voor een afspraak om eens geheel vrijblijvend bij zo’n cursusavond te komen kijken!

SDC12464