Workshops

WORKSHOPS AIRBRUSH TOTAAL

Er worden 2 soorten workshops gegeven: korte workshops (1,5 à 2 uur) en dag-workshops.

Korte workshops worden vaak gegeven op scholen, kinderfeesten, familiedagen etc. Het is een heel leuke speelse kennismaking met de techniek van het airbrushen. Men maakt kennis met de airbrush-spuit, en leert vlakjes en verloopjes te spuiten. Bovendien wordt d.m.v. door mij meegebrachte sjablonen een kleurig werkje (naar eigen keus) gespoten dat een ieder mee naar huis neemt.

Zoals de naam reeds zegt gaat het bij een dag-workshop om een hele dag bezig zijn met het airbrushen (meestal op zaterdag 10.00-17.00 uur). Hier wordt veel uitgebreider ingegaan op de specifieke eigenschappen van de airbrush-spuit en hoe men de gewenste effecten kan bereiken. U maakt deze dag serieus kennis met deze techniek, en wellicht heeft u na deze dag zin om u d.m.v. een cursus serieus met het airbrushen bezig te gaan houden.

We beginnen zo’n dag met wat weetjes over het werken met en het schoonmaken van de airbrush-spuit, we maken werkstukken met waterverf op papier en ’s middags maken we een prachtig airbrush-kunstwerk op linnen, dat u zo thuis op zult willen hangen.

Uiteraard is op zo’n dag alles inbegrepen, d.w.z. koffie, een uitgebreide lunch en thee.

De ervaring leert dat zo’n dag als erg gezellig en leerzaam wordt ervaren. Misschien heeft u nog vragen, belt of mailt u gerust!

foto airbrush